C19 Опит и виждания

by | Nov 24, 2020 | Uncategorized | 0 comments

Ще споделя опит с вируса и вижданията ми. Всички имаме право на виждане. Фокусът не енергията ни в момента е на неправилно място и ще опитам да обясня защо.

Изкарах леко вируса за 3 дни. Първи ден, болки в цялото тяло, втори, лека температура и потене през ноща, трети, отсатъчни болки и подута носна лигавица, четвърти, приключи. По принцип се разборявам поне веднъж годишно, така че не се отличавам с по-добри физически предпоставки от повечето хора. Още от началото на ситуацията имах 1 цел, да подсиля имунната си система и това даде резултат. Това с, което се отличавам е, че през посредните 7 години най-голямата ми инвестиция е моето здраве.. Най-голяма част от финансите и енергията ми отиват в оптимизация, поддържане и грижа за тялото и ума, а именно:

Истинска огранична храна, част, от която отгледах в градината. Огранична, не защото мога да си го позволя и е уж по-хелти, а защото в порцеса на отглеждане не е пръскана с химикали, като пестициди, хербициди, фунгициди. Не защото е модерно, а защото предпочитам да дам 2 лева повече за оганичен лук или 3 лева повече за органични краставици, вместо да дам 5 лева за бира. Пропускам бирата. –Целогодишен досег с чист въздух и слънце. Купих си място, на което в последствие построих къща, за да мога да се преместя от София. Можех да си купя джип от 2020. Пропускам джипа. Цял живот всичко съм плащал със собствен труд и това не е изключение. Това е продукт на моето намерение и желание да подобря Себе си и условията си на живот.

Физическа активност всеки ден;

Грижа за ума и духа. Медитация, Йога, Чи гонг и още;Всичко това дава отражение на имунната ми система. Нещата, който ползвах допълнително като лекове са:-Колоидно сребро;-Излагане на слънце; Вит. Д.;-Натурални антибиотици – етерично масло от Риган, Чесън, Джинджифил, Люти чушки.;-Промивка на синуси със солена вода;-Ферменти;

От тук нататък почва “по-противоречивата” част на вижданията ми. И ще използвам думата “факт”, на няколко места, вие преценете дали да продължавате. Мога да пратя и източници. Повечето лекари работят в “болници”. Не в лечебници. Голяма част от тях ще предпишат хапче, антибиотик или нещо, създадено по химичен път, но не и това, което е създала приподата. Защо? Защо не са информирани, че при наличие на адекватни нива на витамин Д, вероятноста за усложнявания от КВ се намаля с 51.5% (факт, на базата на изследвания). Защо вместо да ви изпишат една торба с химикали, не ви препоръчат да се излагате на слънце, както аз направих? В деня, в който бях най-зле, само след 10 минути на слънце, усетих как силата ми се връща. Витамин Д е определящ за имунната система(факт, на базата на изследвания). Сякаш не са информирани и разчитат на образованието си от преди 40 години. Или имат интерес да изпишат фармацевтични лекарства? Просто задавам въпроси. В природата, когато едно животно се разболее, спира да яде, докато не премине болестта. Защо не ни посъветват да намалим храната до минимум при наличие на симптоми? Защо ни предписват хапчета за сваляне на температура, когато все повече и повече изследвания потвърждават, че температурата е защитна функция на огранизма? (факт, на базата на изследвания). Защо не ни предпишат промивки на носа със солена вода , а фармацевтични пръскалки?Защо не ни предпишат етерични масла или тамян? Това не са фантазии. Сложите съвсем малко етерично масло от мента в ноздрите и ще видите резултата. Защо не ни предпишат ферментирали храни, при положение, че 30% от човешкия имунитет е концентриран в стомашно-чревния тракт(факт, на базата на изследвания)?

За последните 100 години човешка история:

– Случайте на диабет в населението се е увеличило 20-то кратно.

– Случайте на наднормено тегло населението се е увеличило 30-то кратно.

– Случайте на сърдечни заболявания са се увеличили 5-то кратно.

– Случайте на смъртни случай вследствие на ракови заблявания са се увеличили 10-то кратно.

– Случайте на аутизъм в населението са се увеличили 5-то кратно.

Докторите ни предадоха. Не го казвам леко. Но сега тяхната роля е само бандаж. В миналото ролята на доктора е била определяща. Сега ролята на доктора е да прецени какви хапчета да изпише. Те полагат Хипократова клетва, но нека припомним какво е казал той:

-Лекарят лекува, но природата излекува.

-Нека храната ви бъде лекарство и лекарството — храна!

-Душата на човека се развива до последния му дъх.

-Което не го излекуват лекарствата, излекува го желязото; което не го излекува желязото, излекува го огъня; което не го излекува огънят, излекува го смъртта.

Дълбочината на тези изказвания е осезаема. Нека си ги припомнят… Нека храната ви бъде лекарство и лекарството — храна! Не всичко се свежда до физика, но ако примем тялото като храм за душата, то тялото е определящо и за другите аспекти… Това е цяла тема за друг път. Връщам се на темата за фокуса. Фокуса трябва да бъде изместен върху това, как да направим, така че всеки един от нас да е готов да се справи с КВ, без усложнения. Всяка година може да има нов КВ. Всяка година може да има и повече от 1 опасен бацил. Очевидно ваксините не са дълготрайно решенше. Очевидно, че в следствие на сегашните мерки, хора губят препитанието си. Дълготрайното решенше сме ние и по-конкретно образоването на имунната ни система. В историята си сме се справяли и с по-страшни ситуации. Въпросът е къде инвестираме енергията? В телевизора? В страховете си? Купуваме си какви ли не материални играчици, но био храна е скъпа? Не е нужно да вярвате не всяка една дума от официалните източници. Не е нужно и да сме анти. Не е нужно и на мен да вярвате. Но нека сме реални, съвети като “Стойте си вкъщи” водят до слабо тяло, слаб имунитет, както обесних по-горе. Когато осъзнаем, че силата е в нас и не я отдаваме при първа възможност, нещата ще се променят. Не казвам, че официалната медицина е безполезна или че всички доктори са еднакви, има изключения. Спешната медицина е безценна, спор няма. Силата на ума не е за пренебрегване и ако изцяло се фокусираме върху притеснение и страх, не си правим никак услуга. Ние сме силни същества и за това сме тук още. Не сме слаби и крехки създания.. Разполагаме с хапчета и ваксини от няколко стотин години, а преди тови сме се справяли изцяло с помоща на природни лекове и то в рамките на хиляди, хиляди години….. Основния аргумент е, че благодарение на хапчетата и пр. сме увеличили средната продължителност на живота си. Да, в момента живеем по-дълго, но страдаме от тежки хронични заболявания, както никога преди………….

Остана да спомена нещо и за възрастните хора и хората с придружаващи заболявания, тъй като те обикновено имат усложнения от КВ. Не твърдя, че знам всички отговори и тази част не ми е ясна още, но подсилването на имунитета е правилна стъпка за всички ни. В по-критичните групи ваксината може и да намери някакво приложение, само в случай, че не уврежда тялото допълнително.

Ключови думи, ако искате да разширите познанията си в тази сфера: Витамин Д и имунитет, Цинк и имунитет, Омега 6 мазнини и възпаление в тялото, Ефект от рафинирана захар върху имунитет, Колоидално сребро, Ферментирали храни и микробиом.

Пожелавам ви здраве и сила. Просто споделям моето виждане и опит, на базата на 7 години изучаване на човешкото тяло и здраве. Ако ви помогне по някакъв начин ще се радвам.

More Posts

Mercury in Humans

Mercury in Humans

Lets start by listing the sources of mercury in our reality:○Dental Amalgams (Liquid Mercury and Metal Alloy); ○Seafood ( Bio-accumulated methyl mercury); ○Air (Mercury oxide from coal burning, gold mining etc); ○Water (Gold mining wastewater, Urban wastewater,...

read more
Feed yourSelf with Electrons (Electricity)

Feed yourSelf with Electrons (Electricity)

In addition to light and warmth, the sun also supplies a steady stream of electrons to the Earth which is then transferred to the planet surface via lightning.  These electrons are also what gives us the northern lights.  Animals absorb these electrons...

read more
Sun energy (vitamin D)

Sun energy (vitamin D)

Love tribe, let me share something that might help your body and health. It is regarding the Sun and vitamin D: ☘️Vit D is more than a vitamin it is actually a hormone, which is indicative of its importance.☘️Vit D plays a huge role in your immune system.☘️Vit D plays...

read more